søndag 2. mars 2008

Bedre sent enn aldri!

Etter mye om og men har vi (les: Hege Bråthen, frisørlærling, og undertegnede) da etterhvert kommet oss avgårde fra moderlandet. Vi sitter i skrivende stund på flyplassen i Frankfurt, og venter på neste flygning til Venezia.
Vi ble veldig forsinket fra Gardermoen, pga. uværet som har herjet Tyskland de siste dagene, og klokka ble ca 1625 før vi klarte å få flykroppen opp i luften, og snudd nesen mot Tyskland. Vel fremme i Frankfurt ble vi, etter en effektiv løpetur, veldig klar over at flyet vi opprinnelig skulle ha, nettopp hadde dratt videre uten oss. Dette var da helt og holdent ikke vår feil, siden alle Lufthansas flyvninger var forsinket i dag.
Etter litt kø-virksomhet ble vi booket om på et fly som går til Venezia kl 2135, og dette sitter vi da nå og venter på. Beregnet ankomst til Marco Polo Airport Venezia er kl 2250. Siden vi har blitt såpass forsinket, rekker vi ikke siste toget til Vicenza, og må ta inn på et hotell i Venezia for natten. Toget går videre til Vicenza i morgen tidlig kl.1017. Vi er begge ved godt mot, og velger å se det positive med dette, som jo er at vi får litt ekstra tid i Venezia allerede.
Neste gang jeg blogger håper jeg at vi har nådd destinasjonen vår, vårt midlertidige hjem de neste 3,5 mnd, byen Vicenza.

Ciao!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Frisørlærling...

Anonym sa...

Ble det hyggelig i Venezia eller, Stian? ;-)

Har forresten allerede blitt spurt om du er operativ på Gandalf-mailen her :-)

Stian Andersson sa...

Hadde et hyggelig opphold i Venezia ja:-)
Jeg har ikke kommet meg på gandalf-mailen enda nei, sliter med å finne et trådløs nett og koble meg på her i byen.. så er bare gmail foreløpig..