mandag 10. mars 2008

Park Querini

Da var vår første helg som Vicenzianere unnagjort. Vi hadde store planer om å besøke den flotte byen Venezia på søndag, men pga. dårlig vær måtte dette utgå denne helgen. Det ble i stedet tid til å besøke byens store grønne lunge, Park Querini, som ligger nært tilknyttet byens travle handlegater. Denne parken benyttes flittig av lokalbefolkningen til det meste av fritidsaktiviteter, og inkluderer da bl.a. jogging, fotball og andre ballspill, men også til mer avslappende og rekreasjonelle aktiviteter som lufting av hunden, avislesing, fotografering, etc. Parken er også fylt av duer, ender og gjess. Disse koser seg med mat fra de besøkende, og slapper av på bredden av den lille elva som renner gjennom parken.
Vi var slitne etter en uke fylt med MANGE nye impulser og inntrykk, og trengte denne dagen til å bare ta det rolig. Så etter et par rolig timer i parken ruslet vi ned til gågata igjen, og noe shopping ble foretatt. I motsettning til Norge, har italienerne oppe som vanlig på søndag(i hvertfall nesten), og stengt store deler av mandags formiddag.

I dag, mandag, har striregnet fortsatt her i Vicenza. Vi har imidlertid blitt lovet bedre vær mot slutten av uka, forhåpentligvis med litt sol. Til helga reiser vi mest sannsynlig opp til Kitzbùhel, nærmere bestemt Kirchberg in Tirol, for å møte Ørjan og Sofia, og noen andre folk som kommer ned dit fra Norge. Så da håper vi på strålende sol i de østerriske alper. Det må bli bra!

Vi snakkes!

Ciao!

Ingen kommentarer: